Szilvi: +36-20-225-4080 | Péter: +36-20-822-8913
Online bejelentkezés

Gépek

Rotowash Flex

A 20,-30,-és 45 cm-es munkaszélességben gyártott, egykaros kivitelű gépek, könnyű irányíthatóságukkal és mozgatásukkal rendkívül rugalmassá teszik minden fajta felület hatékony felsúrolását,-, akár a háztartásokban, vagy a kisebb területű, tagolt, ipari helyiségekben is. Opcionálisan plusz 3 liter űrtartalmú, és a nyélre egy mozdulattal felpattintható tiszta vizes póttartállyal is rendelhetőek. Ez a tartály a régebbi egykaros készülékek bármelyikére utólag is ráépíthető, és ezzel is működtethető.

Tovább
Rotowash Classic

A klasszikus kétkezes szabványmodellek jellemzői a dupla nyél között elhelyezett plusz 7 literes tisztavizes póttartály, a kézreálló vízadagoló kar, és a könnyű irányíthatóság. Ez a tartály kiürítéskor, vagy tisztítás esetén egy mozdulattal könnyen eltávolítható, majd visszahelyezhető. 30, 45 és 60 cm-es munkaszélességben készül, és mindegyik modellnél a tiszta víz kijuttatása gravitációsan, a kefék teljes szélességében elosztva, kézi adagolással történik.

Tovább
Rotowash Plus

Ezek a készülékek minden paraméterükben megegyeznek a Classic modellekkel, azzal a “Plus”-al kiegészítve, hogy a tiszta víz kijuttatását egy,- vagy két fúvókás kompresszoros egység végzi, lehetővé téve így a felületek ködporlasztásos benedvesítését, még a forgó kefék odaérkezése előtt. Szükség esetén, bármilyen felületre – még a felsúrolása előtt – kijuttathatunk tiszta vízpermetet, mert a kompresszoros készülékeknél a takarítási és visszagyűjtési funkció ebben a folyamatban kikapcsolható.

Tovább
Rotowash Escalator

Ikerfúvókás kompresszoros egységgel felszerelt, kizárólag 45 cm-es munkaszélességben rendelhető súrológép, amelynek további különlegessége a speciális keménységű, és kialakítású kefék alkalmazása. Ezek együttes működése lehetővé teszi minden fajta mozgólépcső és mozgójárda hosszanti bordázatának teljes mélységben történő kitisztítását is, minimális víz felhasználása,- és a szennyeződések azonnali visszagyűjtése mellett. Minden készülékre egységesen jellemző, hogy egy lépésben helyettesíti a porszívózást, súrol, felmos, szőnyeget-és foltot tisztít, valamint összeszed, m2-ként nem egészen 1 dl tiszta víz felhasználásával.

Tovább