| 

Rotowash Hungary
Szegélytisztító adapter

Szegélytisztító adapter

Egy új fejlesztésű kiegészítő rozsdamentes acél adapter bármelyik kefeszélességű Rotowash padlótisztítógéphez:

A sarok és szegélytisztító adapter feladata, hogy a 2 db 10 cm-es szélességű súrolókefével együttműködve a falszegélyek mentén lerakódott szennyeződéseket felsúrolja, az adapterbe begyűjtse, majd a készülék alá továbbítsa. Innen már a fő tisztító kefék juttatják a szennyes tartályba a koszos vizet. Ez a tartozék megoldja, hogy a készülék oldalát képező gépház 5 cm-es szélessége miatt elmaradó falszegély tisztítása kimaradjon a gépi takarítás alól.
A szegélytisztítás befejezését követően az acél adapter leemelve vízben lemosható a kefékkel együtt.

Rotowash oldalkefe

Oldalkefe

A Rotowash egy speciálisan kialakított vertikális forgású kiegészítő keféje, amely a takarítógép mindkét oldalára tetszőlegesen felhelyezhető. A gép külső oldalán, a szennyezett sarkok és szegélyek súrolását 10 cm szélességben és magasságban végzi. A sarokkeféhez hasonlóan, az első kefehajtó tengely cseréjével gyorsan és könnyen felhelyezhető a készülékre. A szennyes víz felverődését egy ívesen hajlított műanyag sárvédő akadályozza meg. A tisztító nyomatéka megegyezik a főkefék súroló erejével.

Rotowash - Rotocart

Rotocart

Egy épületen belüli könnyű és gyors mozgatás érdekében, a képen látható nagy kerekű kocsi egy mozdulattal rákapcsolható bármelyik méretű Rotowash takarítógép oldalára. Nagyobb távolságokra történő szállításnál, vagy egyenetlen felületeken, egyaránt megkönnyíti a készülék mozgatását.

Rotowash kefe választék

Kefe választék

A Rotowash gépekhez gyártott széles kínálatból rendelhető kefék átmérője egységesen 110 mm. A 30 mm-es szálhosszúság, valamint a készülékek jobb oldalán található kopás utánállító kerék megfelelő használata, együttesen biztosítják a hatékony padlótisztítást, valamint a kefék hosszú élettartamát. A kínálatban minden gépmérethez rendelhető a polírozó,- a szőnyeg, vagy a kövezet tisztítására alkalmas,- de még a koptató (abrasív) kefe választék is. Minden típusú kefe párban használatos, de sérülés, vagy elvesztés esetére darabonként is rendelhetőek.